top of page

do 15 dec

|

Mortsel

NORWAY TODAY - Theatervoorstelling

Een dialoog over het leven, de liefde en de dood.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NORWAY TODAY - Theatervoorstelling
NORWAY TODAY - Theatervoorstelling

Tijd en locatie

15 dec 2022, 20:00 – 21:45

Mortsel, Heilig-Kruisstraat 16, 2640 Mortsel, België

Over het evenement

Twee jonge mensen, Julie en August vinden elkaar in een chatroom. Ondanks hun zomerse namen, hebben ze allebei last van donkere gedachten. Het leven is fake, waardeloos en absoluut niet de moeite waard, vinden ze. Een hoop ellende waar ze een einde aan willen maken. Maar liefst niet alleen. Dus trekken ze met zijn tweetjes naar Noorwegen om daar - samen - van de 600 meter hoge Preekstoelrots (what’s in a name) te springen.

Een - ondanks het thema - vrolijke voorstelling over het verlangen naar de dood en de moed om verder te leven. Over wat het betekent om jong te zijn in een hypocriete wereld, geregeerd door prestatiedrang en social media. Een zinderende voorstelling over zin en zinloosheid. Een voorstelling die de grens wil aftasten tussen de echte en de virtuele wereld.

Een heerlijk surrealistisch sprookje.

Tickets

 • Toegangsticket NORWAY TODAY

  Dit ticket geeft je toegang tot de theatervoorstelling NORWAY TODAY van Koninklijke Toneelgroep STREVEN ten voordele van CAVA?! vzw. Deze gaat door op 15.12.2022. Deuren openen om 19u30, de voorstelling gaat van start om 20u. De plaatsen zijn vrij te kiezen.

  Van € 8,00 tot € 11,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 11,00
   +€ 0,28 servicekosten
  • € 8,00
   +€ 0,20 servicekosten
  • € 8,00
   +€ 0,20 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page